Prima resultaten in sterke deelnemersvelden te Doornspijk.

Vandaag zijn we in Doornspijk geweest. We begonnen met de kleine limiet, een hele grote rubriek waar er eerst voorgeselecteerd moest worden. Sebastiaan startte hierin met Hightower (Bentley VDL). Hightower moest flink aan de bak en toonde een goede inzet. Na de voorselectie mocht hij terugkomen voor de echte wedstrijd en hierin mocht hij ook nog eens mee met de overrijders. Het werd een zesde plek, waar we zeker tevreden mee zijn.

Vervolgens was het de beurt aan Special Major (v. Stardancer), ook hier was een voorselectie wegens de grote deelname. Gelukkig was hij vandaag beter bij de les en mocht Inge met hem terugkomen voor de echte wedstrijd. Het werd een achtste plaats in een zeer sterk deelnemersveld.

Ook Highway’s Dreamboy (v. Stardancer) van Wim Schutte was mee vandaag voor de competitiewedstrijd. Dreamboy laat zien over veel potentie te beschikken, maar heeft nog moeite om het ritme vast te houden. Het werd een zesde plek, maar er zit nog meer in!

Als laatste voor vandaag het damesnummer met Special Major. Wederom een voorselectie, maar ook hier mocht Inge terugkomen voor de wedstrijd. Special Major liep een goede koers en dit resulteerde in een zesde plaats.

Sebastiaan Ardesch met Hightower
Sebastiaan met Hightower