Koningsdag

Bijna een thuiswedstrijd vandaag, op het goed georganiseerd concours, in Lemele. Cynthia, Evert en PSV Marwinus, bedankt voor jullie inzet om dit concours op de kalender te behouden.

Higway’s Dream Boy (v. Stardancer) van Wim Schutte kwam uit in de competitie. Inge reed deze hengst, van eigenaar Wim Schutte, van een voorlopige vierde plek naar een uiteindelijke derde plek. Dream Boy vond het allemaal nog een beetje spannend, waardoor hij het nog niet vol kon houden om de hele koers zijn talenten te showen. We gaan echter vol goede moed op naar de volgende wedstrijd.

In de kleine limiet liep Hightower (v. Bentley VDL) met zijn krachtige passen naar een mooie tweede plaats. Sebastiaan had de leidsels van Hightower in handen.

In de grote limiet reed Inge haar eigen hackney Special Major (v. Stardancer). Special Major was veel te scherp en was er veel te vaak uit. Een schrale troost; de momenten dàt hij liep waren wel heel apart…

Als laatste reed Sebastiaan de nieuweling Incognito (v. Wentworth Ebony) van Wim Jansen in de oefenrubriek voor nieuwelingen. Naar onze mening (en gelukkig ook volgens menig toeschouwer) liep deze schimmel een wedstrijd om te eindigen met een gekleurd lintje, maar helaas dacht de jury daar anders over. We trainen vol goede moed door naar de nieuwenlingenklasse in Tilburg.

Inge Jansen met Special Major
Inge met Special Major
Sebastiaan Ardesch met Hightower
Sebastiaan met Hightower