De aanhouder wint!!

Vandaag een prachtige dag op het RAD-gala in Tilburg. Complimenten voor de organisatie van deze goed georganiseerde dag.

We begonnen vanmorgen vroeg, Hightower (v. Bentley VDL) moest als eerste lopen, en wel in de kleine limiet. We hadden het idee dat iedereen nog wat moest wennen in het hanteren van de tablets, waardoor het erg lang duurde en er wat vreemde uitslagen waren. Zelf waren we zeer tevreden over het optreden van Hightower, maar Sebastiaan eindigde helaas wel in de onderste regionen.

Snel omspannen, er bleek een rubriek te zijn vervallen, waardoor Highway’s Dreamboy (v. Stardancer) van Wim Schutte direct al in de volgende rubriek moest lopen. Gelukkig hebben we fijne pony’s en paarden en verschenen we op tijd in de ring. Dreamboy wordt constanter en is dan over zijn benen absoluut spectaculair. In een grote groep mocht Inge hem opstellen op een mooie derde plaats.

Daarna weer door met Special Major (v. Stardancer) in de tussenlimiet. Major is weer in vorm, hij liep een goede wedstrijd. Inge mocht hem opstellen op de zesde plaats. In het damesnummer was hij wederom iets te scherp, maar over de benen wel zeer sterk. Het werd de negende plaats.

Hoogtepunt van vandaag was voor ons de nieuwenlingenklasse. Sebastiaan reed hierin Incognito (v. Wentworth Ebony) van Wim Jansen. In de voorlopige opstelling stonden ze tweede, maar bij het overrijden deden ze er een schepje bovenop en het leek wel of de schimmel met het rondje beter werd. Ons vertrouwen in dit paard werd beloond met een prachtige overwinning voor Sebastiaan en Incognito.

Incognito wint nieuwelingen
Onze ‘oogst’ van vandaag.